Yenny Luu - Sportaneous

Yenny Luu wereldkampioene kempo tekent bij Sportaneous

In Business, Martial Arts, Sports by Sven Willemsen

Speciale werknemer: a real champ!  Voormalig wereldkampioene Kempo Yenny Luu (BA) tekent contract bij  Sportaneous B.V.

Martial Arts kampioene

Sifu Yenny Luu (23) uit Harderwijk heeft zich al vanaf haar vroege jeugd bekwaamd in de vechtkunst Kempo, een van oorsprong Chinese vechtsport. Zij beoefent deze sport trouw bij Harderwijkse school Kempo Kuntao Long Fu Moon onder toeziend oog van stijlleider R.R. Kraft van Ermel. Van Ermel heeft over de jaren diverse internationale kampioenen voortgebracht, en een daarvan is Yenny Luu. Zij beheerst kempo – en in het bijzonder de vechtkunst – dusdanig goed dat zij ook wereldkampioen in alle categorieën in het kenpo-karate is geweest. Die prestatie is excellent te noemen, omdat zij in deze tak van sport als een buitenstaander geldt en destijds toesloeg in de zwaarste klasse.

Yenny Luu werkzaam bij Sportaneous

Yenny heeft zich bij het communicatie team van Sportaneous gevoegd. Zij stapt in de rol van (junior) communicatiemanager, waar zij o.a. verantwoordelijk is voor de content-ontwikkeling en distributie. Ook zal zij het management assisteren bij diverse merkcampagnes voor sport & health gerelateerde (personal) brands en diverse ondersteunende taken vervullen rondom de gecontracteerde topsporters.

Mediaformat CrossWorlds

Als communicatiemanager is zij al meteen betrokken bij het geheel nieuwe media format CrossWorlds van Sportaneous B.V. In dit concept worden topsporters uit verschillende sportdisciplines samengebracht om met elkaar in specifieke training te gaan. Natuurlijk neemt Yenny zelf ook deel aan dit nieuwe mediaconcept, zodat wij haar te zijner tijd ook sportief in beeld zullen zien met een andere topper van formaat.

In de media

Yenny en haar demoteam zijn dit jaar nog zelf uitgenodigd door het RTL 4 programma Holland’s Got Talent. In dat programma wordt er gezocht naar uitzonderlijke talenten in allerlei verschillende disciplines zoals zingen, goochelen bal- en vechtkunsten. De grootste talenten komen vervolgens terecht in de liveshows. Yenny heeft het met haar demoteam geschopt tot in de finale van die liveshows. Die TV action van Kempo Kuntao Long Fu Moon vind je hier.

Foto: Yenny Luu (in het midden) met haar demoteam bij het RTL programma ‘Holland’s Got Talent’

Meer laden +