primitive gym harderwijk

Meet Carola..

In Locations by Sportaneous

Bootycall

Onze welgemeende excuus voor de mannen en vrouwen die dachten dat wij naast ons online portal en magazine de tegenhanger van Tinder zouden lanceren, niks is minder waar.

Bootycall is het thema dat jullie inzicht gaat geven in alles wat er in de wereld van sports & health om gaat. Of het nu gaat om een nieuwe trainingslocatie of het maken van een festival survival kit tijdens deze zomer. Wij nemen je op een geheel eigenwijze mee in onze ervaringen. Hoe? Simpel, niemand minder dan onze eigen Carola zal jullie op insights geven in coole topics!

Carola?

Krijg je ooit een triviant vraag: ” Wie staat twee keer per seizoen op de latten om de Harakiri in Oostenrijk te bedwingen en ligt daarnaast drie keer per week in het water met het waterpolo team?” Roep dan keihard: Carola Doornbos!  Carola is een sportieve chick met daarnaast een passie voor alles wat met foto-en videografie te maken heeft. Geboren in Harderwijk en heeft nogal eens de neiging om tijdens de apres ski bovenop de bar te belanden. (overigens niet te zien in onderstaand filmpje)

Meet Kyra

Paaldansen en Ninja Warrior, op het eerste gezicht geen logische combinatie. Daar dacht onze Carola blijkbaar anders over. Zij wist ons namelijk te vertellen dat Kyra zich had geplaatst voor Ninja warrior, het nieuwe tv programma op SBS6. Uiteraard ging ze op bezoek tijdens de laatste training van Kyra en in haar interview leerde we haar direct wat beter kennen.

Ps. Kyra doet naast beesten in de gym ook aan paaldansen : )

Meer laden +