Endrse and Sportaneous partners

Sports-tech partner Endrse zoekt stagiaires

In Business, Geen categorie by Sven Willemsen

Sportaneous werkt sindskort nauw samen met sports-tech company partner -> Endrse (Utrecht). Wij analyseren met de tool de mediawaarde van onze atleten en het doelgroepprofiel van de volgers van onze sporters (influencers). Wij zien graag dat meer atleten en agencies deze ‘tool’ gaan ontdekken en gebruiken, want gericht data-driven marketing bedrijven is ‘key’. En jij kan Endrse – onze disruptive sports-tech partner – helpen groeien! Zij zoeken stagiaires!

Stage bij Endrse.com

Wil je stage lopen bij een van de snelst upcoming sports-tech startups van Nederland? Wil jij een sport-tech tool voor sportatleten meehelpen groeien samen met enkele ervaren ondernemers? Twee keer yes?

Ride with us!

Endrse is per direct op zoek naar een enthousiaste, ondernemende marketing stagiair die snel van begrip is. Dat laatste is wel echt nodig, want we gaan hard, we zitten in een pressure cooker. En wij willen je graag uptempo kunnen meenemen, zonder al te veel herhaling. Dat vergt wat van je, maar dan krijg je ook een injectie van serieus hoog opgeleide en ervaren ondernemers. Je moet snel kunnen schakelen en tegelijkertijd focus kunnen houden op je kerntaak en natuurlijk je onderzoek. Dat gaan we meteen in het begin samen met jou goed afbakenen, zodat wij bij Endrse en jij de beoogde doelen ‘in-time’ gaan halen.

Digital Marketing (Communication) Hero 

Als onze marketing hero zien we je enerzijds graag met ons ‘brainen’ over onze proposities en nieuwe brandmarketingconcepten die ons merk op gepaste wijze onder de aandacht brengt bij de gewensten doelgroepen. Anderzijds gaan we vanuit de salesmarketing de conversie op de verschillende doelen snel proberen te verhogen, want we gaan accelereren. En hopelijk ga jij ons daar bij helpen!

Stage: Double Impact

Ben je zo mogelijk meer een topper in brandmarketing of juist een echte digihead met een fetish voor data, wij hebben zelfs plek voor twee marketing toppers!  Een meer een creative en communicatief [Endrse Brand Master Communication], de ander meer data tech savvy [Endrse Digital Marketeer]. Het kan bij ons! Why not? Doen we gewoon! One way or another – je bent een van die of hebt zelf alles in huis voor de double impact-, met jouw hulp kunnen wij zoveel mogelijk talentvolle topsporters, eSports en ook DJ’s (nieuwe markt) op weg helpen richting het worden van een invloedrijke influencer. Daarnaast zorgen we samen ervoor dat agencies, merken en organisaties een daadkrachtige tool in handen krijgen, waarmee ze het doelgroepprofiel van de volgers van de influencer kunnen analyseren en de impact ‘accountable’ kunnen weergeven.

Je komt te werken in een energieke, creatieve en innovatieve omgeving. We most definitely love creative surprises, dus die stroom aan ideeën kun je ongeremd laten lopen en aan ons op vrijdagen presenteren. In het kort: samen met jou willen we influencer marketing data-gedreven maken en influencer marketing wereldwijd ‘disrupten’.

Wie zoeken we bij Endrse?

 • Beschikbaar vanaf  februari, maart of april 2018
 • HBO of WO met studierichting commerciële economie, digital marketing of online communicatie (zie specifieke vacatures bij Endrse)
 • Zelfstandig, verantwoordelijk en leergierig
 • Iemand die zich niet snel van haar/zijn pad aflaat halen
 • Flexibel als Barbapapa (classic)
 • Goed in Nederlands en Engels (international minded)
 • Interesse om mee te werken aan het creëren van een beleving rondom het Endrse merk
 • Interesse om mee te werken aan het vergroten van onze naamsbekendheid van Endrse in Nederland en Europa
 • Onder begeleiding van onze experts je eigen kwaliteiten willen ontdekken en boosten
 • Interesse om mee te denken met Endrse partnerships en de kracht van gekoppelde proposities.

Wat bieden we bij Endrse?

 • Een vergoeding van € 250,- bruto per maand tijdens je stageperiode
 • Verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden (als je goed bent en een team member fit met ons bent, mag je hoogstwaarschijnlijk blijven!)
 • Veel ruimte voor creativiteit en ideeën
 • Stage voor 3 tot 6 maanden
 • Een gezellig kantoor in Utrecht en Harderwijk!
 • Slimme, hoog gemotiveerde collega’s waar je mee kunt sparren

Ready voor dat bakkie koffie bij Endrse?

Check de vacatures voor de contactdetails of stuur een mailtje naar info@sportaneous.nl

Endrse Logo - Sportaneous

Afstudeerstages bij Sports-techbedrijf Endrse.com

Meer laden +