Harbour Run Sportaneous NL Brandwonden Stichting

Rotterdamse Harbour Run – Ren mee voor brandwonden patiënten!

In Events, Obstacle Run, Pickup by Sven Willemsen

Doe mee met de Harbour Run voor brandwondenpatiënten in het Maasstad Ziekenhuis! Grab the last free tickets voor zondag 7 oktober met starttijd: 12.45 uur! 

Wil je meedoen aan een unieke obstacle run  door de Rotterdamse Haven en tegelijkertijd geld inzamelen voor de Brandwonden Stichting? Schrijf je dan nu in voor een gratis startbewijs en laat je vandaag nog sponsoren via je familie en vrienden! Dat sponsoren kan eenvoudig en snel met de online ‘tool’, kijk hier.

Met jouw hulp wilt de Brandwonden Stichting graag een sport- en revalidatieruimte in brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis realiseren. In beweging voor beweging! Help ze mee en schrijf je vandaag nog in!

Wil je meer informatie?  Stuur ons een mail via harbourrun@brandwondenstichting.nl

Harbour Run Rotterdam

Harbour Run in Rotterdam! Een machtig mooi parcours van 10 km met obstakels dwars door de Rotterdamse haven. Een unieke obstacle run in Nederland! Niet alleen door de bijzondere locatie, maar ook vanwege de serieuze sportieve uitdagingen die jou te wachten staan! De zesde editie van de Harbour Run is al aanstaande zondag 7 oktober 2018. Dus maak nu alvast aanstalten!

De Brandwonden Stichting is ook dit jaar weer als goede doel verbonden aan de Harbour Run. Het team heeft de uitdaging gesteld om minimaal € 15.000 euro op te halen voor het inrichten van een sportruimte in het Brandwondencentrum, Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.

Sporten en bewegen. Voor de een ontspanning, voor de ander een uitdaging.

Een brandwond levert vaak grote, open wonden op. Tijdens het genezen van de huid trekt deze strak. De huid moet zo snel mogelijk in beweging worden gebracht. Alleen zo kan de huid ‘ruimte maken’ om de dagelijkse bewegingen, als het buigen van een knie of arm, weer uit te voeren. Voor een brandwondenpatiënt is bewegen een onmisbare stap richting revalidatie.

Doe mee met team Brandwonden Stichting!

Laat je vandaag nog sponsoren door vrienden, familie, collega’s en haal met behulp van je eigen actiepagina een mooi bedrag op. Je ontvangt van het team Brandwonden Stichting een Harbour Run startbewijs en t-shirt en bovenal onze enorme waardering! That’s for sure! Box!

Aanmelden voor deze sportieve uitdaging kan nog

Meld je vandaag nog aan door een e-mail met daarin je gegevens te sturen naar: harbourrun@brandwondenstichting.nl. Het team Brandwonden Stichting helpt je met het aanmaken van een eigen actiepagina, zodat je je streefsponsorbedrag snel en eenvoudig kunt ophalen.

Thank you  a lot, sportieveling!

Meer weten over Obstacle Running (OCR)? Check hier

Meer laden +