Partners Sportaneous


Sportaneous organiseert en/of staat bedrijven, merken en sportevenementen bij in het behalen van hun commerciële doelstellingen. Wij opereren op het snijvlak van technologie, sport en marketing. Met een strategisch onderlegde creatieve hub in ons episch centrum, kunnen wij premium (branded) content ontwikkelen, (sports & health)merken (uit)bouwen en met merken samen innoveren.

Placeholder

Toughest

De moeder der obstacle runs uit Scandinavië. Op 15 april voor het eerst op Nederlands bodem!

Werkzaamheden

  • Sponsoring NL event
  • Ticketing verkoop

OCR European Championships

Het officiele Europees kampioenschap Obstacle Course Racing.

Werkzaamheden

  • Sponsoring

Placeholder
Placeholder

The Official Fancamp

Een festivalconcept ontwikkelt rondom het OCREC.

Werkzaamheden

  • Conceptontwikkeling
  • Event management
  • Hospitality
  • Bruggink en Rougoor

Work with us!

Wij werken samen met je om (sport)merken (en organisaties) op een doeltreffende en creatieve manier onder de aandacht te brengen bij onze influencers, fans en (potentiële) bezoekers. Wij nemen je graag mee in onze energieke hersenspinsels en uitgebreide kennis op het gebied van (online) marketing, strategie, sales en mediapsychologie. Onze mensen beschikken over een track record aan commercial intelligence en uitgebreide media-ervaring in de sport- en entertainmentindustrie. Wij kunnen je adviseren in gerichte mediatoepassingen, en waar gewenst helpen om het merkverhaal en bijbehorende acties te verscherpen en/of te ontwikkelen en uit te voeren.

Placeholder
No post was found with your current grid settings. You should verify if you have posts inside the current selected post type(s) and if the meta key filter is not too much restrictive.