Ninja Warrior en Obstacle course try-outs - Obstacle Skillz Purmerend - Sportaneous

Ninja Warrior en Obstacle course try-outs! Meld je aan!

In Locations, Ninja Warrior, Obstacle Run by Yenny Luu

Heb jij het allereerste seizoen van Ninja Warrior NL ook vol spanning gevolgd? Nu is het jouw tijd om je ninja-skills te testen! Schrijf je snel in voor de gratis Ninja Warrior en Obstacle course try-outs bij Obstacle Skillz in Purmerend!

Ninja Warrior

Begin dit jaar introduceerde SBS6 het populaire televisieformat Ninja Warrior. Een spectaculaire televisieshow die in het buitenland zeer populair is en sinds dit jaar ook naar Nederlandse bodem is gehaald. 250 Kandidaten streden hier om het bijna onmogelijke parcours succesvol af te leggen en om de titel ‘Ninja Warrior’. Dat de hindernisbaan geen appeltje eitje is heeft heel Nederland kunnen aanschouwen. Het betreft een extreem moeilijk parcours vol obstakels waarbij je je atletische vaardigheden, flexibiliteit en kracht op de proef kan stellen. Voor veel sportievelingen is dit een leuke uitdaging, maar onvoorbereid deelnemen aan de wedstrijd of het parcours is een no-go. In een zeer korte tijd zijn er daarom steeds meer Ninja Warrior trainingslocaties opgedoken. Zo hebben we in een vorig artikel Kyra gevolgd tijdens haar training voor de kwartfinale van Ninja Warrior.

Perry Oosterlee – Nederlandse Ninja Warrior

Overdags is hij groenteman in een supermarkt, maar ’s avonds (en in zijn vrije tijd).. een fanatieke ervaren Ninja Warrior! Van Maleisië tot China, Viëtnam, the States en zelfs Japan. Perry reist alle Sasuke en Ninja Warrior wedstrijden af in binnen- en buitenland en heeft daarmee zijn atletische vaardigheden op diverse hindernisbanen kunnen ontwikkelen en testen. Het is daarom ook niet vreemd dat hij de winnaar is van het eerste seizoen van Ninja Warrior Nederland! Begin volgend jaar gaat Perry zich meer richten op zijn passie en liefde voor de hindernisbanen. Hij zal dan niet meer te vinden zijn in de groenteafdeling, maar in plaats daarvan zal je hem vaak tegenkomen in Obstacle Skillz. De nieuwe place to be voor alle ninja’s in spé.

Perry Oosterlee neemt zijn prijs in ontvangst als winnaar van het eerste seizoen Ninja Warrior Nederland.

Meld je aan voor de Ninja Warrior en Obstacle course try-outs!

Op maandag 27 november is Purmerend (en heel Nederland) een Ninja Warrior en Obstacle course rijker! Obstacle Skillz opent samen met Perry Oosterlee op deze dag om 19.00 uur haar deuren met een try-out en geeft 100 warriors de kans om het gloednieuwe Ninja Warrior en Obstacle parcours als eerste te testen. Ga jij de uitdaging aan? Meld je nu aan en wie weet word jij geselecteerd!

Meer laden +