kimberleepower

Kim Olijslager aka Kimberleepower

In People by Sportaneous

Kimberly aka Kimberleepower is een fervent sporter, een runner.  Ze verslindt vele kilometers asfalt en obstacle runs per week in Spanje. Ze doet mee aan menig obstacle run in Europa. Adrenaline rush, geen twijfel! Ze groeide op in het Oosten van Nederland. In de stad waar biermerk Grolsch is gezeteld. Yep, Groenlo. Bij het uitspreken van die stad hoor je in je hoofd twee dingen Gruunloo! en die herkenbare plop van dat ene flesje. Maar dat terzijde.

Kimberleepower van Groenlo naar Madrid

Kim heeft een onuitputtelijke honger naar nieuwe culturen. Niet om ze als een observator te  aanschouwen, maar om echt te participeren. Contact te maken met de lokale bevolking. Daar begon ze al vroeg mee. In het Zuiden van Frankrijk kleefde ze als jonge meid al snel de lippen van de Fransozen. Dat gaf haar zoveel nieuwe inzichten en energie, dat ze op haar 16de haar ambitie uitsprak: “Ik wil de wereld rondreizen en in het buitenland wonen”

De studie met specialisatie Event Management aan de Hotel Business Administration school in Apeldoorn gaf haar de vrijheid. Ze studeerde twee jaar in Nederland, een jaar in Nice (Frankrijk) en één jaar in Palma de Mallorca (Spanje). Daar bleef ze na haar studie. Genietend van het goede leven van het eiland, en werken in luxe hotels of het organiseren van evenementen. Na 4 jaar verhuisde ze naar Madrid. Ze dook daar in de wereld van digitale marketing, e-commerce en mobiele toepassingen. Daar is ze nu in werkzaam. Deels vast deels freelance.

Kimberley kan zich herkennen in de onafhankelijkheidsprincipe van Sportaneous: freedom rules!  Ze reist nog geregeld. Zo was ze onlangs ook weer in Nederland en pakte ze de obstacle run I(ce)-Survived mee te Biddinghuizen. Lees hier haar blog

Endorse someone

Ben jij of ken jij ook iemand in je eigen omgeving die een raakvlak heeft met sporten en ook nog in het bezit is van cool verhaal? Let us know! info@sportaneous.nl

Meer laden +