bokszak training rotterdam

Behind the brand : De Bunkr Rotterdam

In Locations by Odine van den Broeke

De Bunkr Rotterdam

In de wereld van sport en health volgen nieuwe concepten elkaar in een rap tempo op, iedereen is op zoek naar the next big thing op zijn of haar gebied. In een wereld waarin wij als consument/mens steeds meer vrijheid krijgen om te bepalen wat en vooral wanneer wij wat willen doen, is flexibiliteit van nieuwe producten en concepten steeds belangrijker. Neem als voorbeeld de verruimde openingstijden van restaurants, eerder was het een uitzondering dat je keuken tot 23.00 uur geopend was. Nu doe je als nieuw concept echt niet meer mee als je de keuken om 20.00 sluit. Moraal van het verhaal: consumenten willen vrijheid, niet meer beperkt zijn in aanbod en beleving. De Bunkr Rotterdam speelt hier als moderne gym handig op in. Niet dat zij een keuken hebben die tot 23.00 uur geopend is, nee juist met een gevarieerd aanbod met diverse playgrounds voor een vast bedrag per maand.

Een nieuw concept met ballen!

Waarschijnlijk ken je het probleem wel dat je graag meerdere sporten willen beoefenen omdat ze lekker intensief of gewoon cool zijn? Het echte probleem zit hem dan vaak in de vraag: ” hoe ga ik dit in hemelsnaam betalen?” Een rondje langs de velden geeft ons de indruk dat als je losse lidmaatschappen moet afsluiten voor: Strenght & Conditioning, kickboksen, bokszaktraining, bootcamp en een abo bij de sportschool, je dan toch al gauw op een €150 per maand uitkomt. Auw! Dat hakt er voor de meeste van ons toch wel in. Wat ons betreft ben je een eindbaas als je dus als eerste van Nederland met een concept komt waarbij je alle sporten onbeperkt kunt beoefenen voor een bedrag van €69 per maand! Woon je niet in de buurt? No worries, je kan hier ook gewoon een dag komen trainen met je buddies voor €10,00.

Shout out naar Twente!

De Bunkr Rotterdam is nu een locatie met een mooi verhaal. Bianca: (Marketing Manager De Bunkr) “wat veel mensen niet weten is dat het huidige pand van de Bunkr voorheen een opslag voor steenkolen was. Binnen 10 maanden hebben wij het hele concept uit de grond gestampt”  Bij het zien van de foto’s valt je mond open van verbazing, het enige wat je ziet zijn een donkere loods vol gepakt met kolen. Bianca: “de geestelijk vader had destijds een sportschool in Twente, daar is het idee geboren voor De Bunkr. Wij hebben echt letterlijk leden uit Twente gevraagd of ze ons wilden helpen met de verbouwing in Rotterdam, eigenlijk kun je wel stellen dat onze Twentse leden mede verantwoordelijk zijn geweest voor wat De Bunkr Rotterdam nu is geworden” Dat ze het serieus hebben aangepakt ervaar je direct bij binnenkomst, het eerste wat opvalt is dat er een groot divers aanbod is verschillende sporten. (Bootcamp,Fitness, Strenght & Conditioning, Kickboksen en obstacle training) Je voelt jezelf hier als snel als een kind in de snoepwinkel. Volgens Bianca is het concept eenvoudig: “mensen houden van diversiteit in aanbod en willen tegen een vast bedrag onder begeleiding van ervaren trainers meerdere sporten kunnen beoefenen.”

Het Concept: “Freedom in Fitness”

De visie van dit trainingscentrum is in onze ogen niet te vergelijken met andere locaties. Waar andere locaties toch vaak de rol van ‘alleen voor de diehards’ aannemen heeft de Bunkr toch een andere kijk op de zaken. De clubmanager schept hier een duidelijk nuance in: ” wij focussen ons juist op mensen beter en bewuster te laten trainen. Hiervoor zijn speciale lessen waarbij we sporters echt de basis van bijvoorbeeld bootcamp en boksen leren” Het thema ‘freedom in fitness’ zie je volgens Moes ook direct terug in de sportschool: “onze leden komen binnen en beginnen aan hun trainingen, je ziet ze vaak meerdere disciplines uit ons aanbod meenemen in hun work out. Die vrijheid moeten mensen ook pakken als ze bij ons trainen, die fun factor is belangrijk binnen de Bunkr”

Opening restaurant

Sinds de opening in januari zitten ze bij De Bunkr Rotterdam niet stil. Naast het feit dat ze het binnen en buiten sporten zijn gaan combineren is er een grote speeltuin voor volwassen uit de grond gestampt. Het resultaat: een echte mariniersstormbaan en een obstacle trainings Rig van Urban Sky! Hier in Rotterdam zijn ze van de werkwijze ‘niet lullen maar poetsen’ dat komt duidelijk naar voren als je naar het buitengedeelte van de Bunkr loopt. Bianca: ” we zijn nu hard aan het werk om een restaurant te ontwikkelen waarbij we zelfs een gedeelte hebben waar mensen hun eigen eten kunnen opwarmen en nuttigen.” Door deze ontwikkeling gaat de De Bunkr Rotterdam de rol van de totale beleving steeds verder claimen. Bianca: “we krijgen bezoek uit het hele land van enthousiaste mensen en wij willen deze groep de mogelijkheid geven om na een dag sporten lekker nog een gezonde hap te nuttigen”

Proefles De Bunk’r Rotterdam

Enthousiast geworden en graag eens een proefles willen bijwonen in een moderne gym? No worries, bij De Bunkr in Rotterdam kun je een gratis proefles volgen. De Bunkr is een moderne gym waarbij je naast boksen ook aansluitend nog lekker kan trainen in de uitgebreide gym of een rondje op het moderne obstacle en ninja warrior parcour kunt trainen.

 

Meer laden +