CrossWorlds_Sportaneous NL

CrossWorlds editie 1: sportactie met topsporter en fervent fitnesser

In Boulderen, Culture, Events, Fitness, Health, Ninja Warrior, Sports by Yenny Luu

CrossWorlds

Wat gebeurt er als je een personal fitness trainer in de wereld van Nederlands beste vrouwelijke boulderaar zet? Sportaneous brengt je het nieuwe concept CrossWorlds! De gloednieuwe meerdelige videoreeks waarin toppers uit de verschillende sportdisciplines elkaar in actie ontmoeten en gezamenlijk de randen opzoeken van hun eigen kunnen. In de allereerste aflevering verwelkomt topsporter Vera Zijlstra de enthousiaste Youtube fitness trainer aka Health Influencer Anthony Kruijver in haar sportwalhalla: de boulderhal.

Zullen alle push-ups, biceps- en tricepsoefeningen van Anthony hem de armkracht hebben gegeven, die van belang is bij het boulderen? En zal het Vera lukken om hem in een speedcourse alle fijne kneepjes van deze explosieve, spectaculaire klimsport te leren? We zien het zeer binnenkort in CrossWorlds, hier bij Sportaneous!

#1 topsportklimster Vera Zijlstra

Topsportklimster Vera Zijlstra stond al in een eerder artikel van Sportaneous in de spotlight. Wij kennen  haar inmiddels als de gepassioneerde topsportster en #1 vrouwelijke boulderaar van Nederland. Op haar 17e heeft zij voor het eerst deelgenomen aan het Nederlands Kampioenschap Boulderen voor volwassenen. Met haar brute kracht en talent heeft zij direct de gouden plak binnen weten te slepen. Sindsdien is zij niet meer uit de boulderhal weg te slaan. Zij is meervoudig Nederlands kampioen boulderen en inmiddels een begrip geworden in de nationale én internationale klimwereld. Men noemt haar niet voor niets ‘the men killer’, aangezien zij alle moeilijke routes en uitdagingen overmeestert en wint van vrouwen en mannen. Zij is zelfs de beste vrouwelijke deelneemster is in Ninja Warrior Nederland. Genoeg munitie voor de #1 claim, lijkt mij.

[Vera Zijlstra traint standaard bij Boulderhal Bruut in Breda. Zij wordt getraind door Wouter Jongeneelen voormalig meervoudig NL kampioen klimmen en oud bondscoach van het klimsportteam. In de video zie je fragmenten van Vera Zijlstra in actie bij Bruut en vertelt Wouter Jongeneelen over zijn passie voor boulderen, een pure vorm van de klimsport]

Fitnesser & Health Influencer Anthony Kruijver

Wie vaak door de fitness-health-and-food- sectie van Youtube struint zal hem vast en zeker kennen. Personal fitness trainer Anthony Kruijver kon zich niet weerhouden om zijn grote passie voor fitness binnen de sportschool te houden. De Nederlandse Fitnesser & Health Influencer heeft maar liefst 61.000 volgers op zijn levendige Youtube-kanaal. Daar gebruikt hij zijn kennis en kunde graag om zijn kijkers wekelijks te informeren en te motiveren over fitness en de daarbij horende healthy lifestyle.

[Anthony Kruijver laat beelden zien van zijn fitness workout. De kijker wordt hierin getrakteerd op een afgetraind lijf en serieuze spierbundels. Het oogt op en top fit, fitness pur sang].

Shootings CrossWorlds

28 oktober wordt de eerste editie van CrossWorlds gefilmd in boulderhal Bruut te Breda. CrossWorlds zal op sportaneous.nl en Sportaneous NL Youtube kanaal te volgen zijn. #SportaneousTV

 

Noot: Helaas zijn de opnames voor deze aflevering van CrossWorlds uitgesteld in verband met blessure van Anthony Kruijver. Wel is er binnenkort een item te zien met Vera Zijlstra!

Meer laden +