Calisthenics in Nederland - Sportaneous NL

Top 5 Calisthenics parken in Nederland

In Calisthenics, Locations by Carola Doornbos

Dat de calisthenics sportparken uit de grond schieten kon je al lezen in het blog ‘Calisthenics, alles wat je er over moet weten.’. In 2015 waren er al 16 van deze sportparken in verschillende gemeenten geplaatst, eind 2016 stond de teller op 40 parken. Wil jij nou weten waar je moet zijn om je calisthenics workouts uit te voeren? Sportaneous zet de 5 meest representatieve calisthenics parken van Nederland voor je op een rijtje:

1. Calisthenics park Alphen aan de Rijn
1. Calisthenics park Alphen aan de Rijn

In Alphen aan de Rijn is er een te gek park neergezet. Meerdere sport stijlen zijn gecombineerd in dit sportpark. Zo zie je invloeden terug van calisthenics, ninja warrior en het boulderen.

DRONE FOOTAGE van het Nationale Nederlandse Calisthenics park PapendalIedereen is welkom dus kom ook eens langs voor een workout met je team!Adres: Papendallaan 60, 6816 VD Arnhem.BarMania Pro Atleet: Rico Mesawww.streetworkoutnederland.nl

Geplaatst door Street Workout Nederland op vrijdag 4 augustus 2017

2. Calisthenics park Arnhem

In het onderstaande filmpje zie je prachtige drone beelden van het Nationale Nederlandse Calisthenics park bij sportcentrum Papendal in Arnhem. Naast beelden van het uitgebreide strangenpark zie je ook hoe de oefeningen hier tot zijn recht komen.

3. Calisthenics park Schiedam
3. Calisthenics park Schiedam

In Schiedam is er niet alleen een heus calisthenics park uit de grond getoverd, er is ook een groep actief die je kunt volgen op facebook met dagelijkse calisthenic workouts. Het sportpark vind je in het Beatrix park.

4. Calisthenics park Elst
4. Calisthenics park Elst

Uiterwaarden Outdoor Fitness Zone in Elst is van alle gemakken voorzien. Het park is ruim opgezet (22 bij 22 meter) en je kunt hier nog veel meer dan alleen je calisthenics oefeningen uitvoeren. De ondergrond is van kunstgras en er kunnen maar liefst 40 mensen tegelijk sporten.

Calisthenics park Hoofddorp
5. Calisthenics park Hoofddorp

In Hoofddorp is een rond calisthenics park gebouwd in het Haarlemmermeerse Bos. Zo kun je in de natuur, in alle rust je calisthenics workouts uitvoeren, meeten en leren van andere fans.

Wil je meer en gerichter calisthenics sportparken vinden? Kijk dan in de Sportaneous location finder, daar worden de meeste ‘serieuze’ trainingslocaties bijgehouden en weergegeven. Mis je er nog een, laat het ons weten! 

Wil jij ook een calisthenics park in jouw omgeving? Ben je al met een lobby begonnen? De mooiste parken en toestellen worden op dit moment gebouwd door BarMania Pro en Yalp. In Europa is Kenguru Pro ook een grote speler. 

Meer laden +